Door het toegenomen succes van onze sport in en rond Gent hebben we ons maximum aantal leden reeds bereikt en kunnen we momenteel geen extra leden meer aanvaarden. Ga daarom naar de contact-pagina, vul het formulier voor de wachtlijst in en wij contacteren je voor de eerstvolgende try-out training.

Welkom bij de nieuwste toevoeging aan onze club : de Ghent Spookies.

Vanaf 2014 zijn we er ook voor de allerkleinsten (momenteel enkel voor kinderen van 4 tot 16 jaar).

Houd rekening met het feit dat dit eveneens plaatsvind in overeenstemming met de insteek van onze volwassenen afdeling , namelijk op ongedwongen wijze de sport ontdekken, zonder ambitie voor competitie.

U kan dit alles komen ontdekken op de trainingen die wekelijks doorgaan op zaterdag van 9u45 tot 10u45 te ijsbaan Kristallijn. Het adres is Warmoezeniersweg 20 te 9000 Gent.


Praktisch

1a. Uitrusting voor try-outs

Proberen kan mits volgende basisbescherming

1b. Uitrusting voor leden

Wij verwachten van al onze leden dat zij, na definitieve toetreding tot onze club, beschikken over een complete uitrusting.


2. Basiskennis

We vragen enkel dat de kinderen een kleine basis hebben, m.a.w. dat ze zelfstandig op schaatsen kunnen staan.


3. Inschrijven

Reserveren kan via onderstaand e-mailadres, inschrijven kan ter plaatse bij de coaches of vanaf dit seizoen ook online. De eerste 2 keer is bij ons gratis, houd echter rekening met een bijdrage voor toegang tot het ijs (clubtarief Kristallijn).


Vind ons ook op Facebook en de website van Kristallijn

Meer info? Stuur ons een e-mailtje met uw vragen